Стійкість забарвлення до тертя: UNE-EN ISO 105:X12 (dry: 4, wet: 4)
Стійкість до дії світла: 4 (EN ISO 105-B02)
Негорючість: BS EN 1021 1&2:2006
♦ Штучна шкіра ELIPS
Склад: 81% ПВХ, 16% поліестер, 3% поліуретан
Щільність : 400 г/м2
Зносостійкість: 30 000 циклів Martindale
Стійкість забарвлення до тертя: UNE-EN ISO 105:X12 (dry: 4, wet: 4)
Стійкість до дії світла: 4 (EN ISO 105-B02)
Негорючість: BS EN 1021 1&2:2006
♦ Екошкіра ECO
Склад: 75% поліефір, 25% бавовна; Верхній шар: 100% поліуретан
Щільність : 415 г/м2
Зносостійкість: 40 000 циклів Martindale
Стійкість до дії світла: 4+ (EN ISO 105-B02)
Негорючість: BS EN 1021 1&2:2006
♦ Eкошкіра RODEO
Склад: 70% поліефір, 30% бавовна; Верхній шар: 100% поліуретан
Щільність : 450 г/м2
Зносостійкість: 90 000 циклів Martindale
Стійкість до дії світла: 4 (EN ISO 105-B02)
Негорючість: BS EN 1021 1&2:2006
♦ Тканина GRANDI
Склад: 100% поліпропілен Щільність: 190 г / м2 Зносостійкість: 20 000 циклів Martindale Стійкість до світла: 5 (ISO 105-B02) Стійкість до пілінгу: 4/5 (ІSO 12945-2: 2005) Стійкість забарвлення до сухого тертя: 5 (ІSO 105-Х12: 2009) Стійкість забарвлення до мокрого тертя: 4 (ІSO 105-Х12: 2009)
Додаткова інформація
Висота, мм
780
Ширина, мм
460
Глибина, мм
500
Максимальне навантаження, кг
Ні
Підлокітники
Ні
База
Ні
Рама
Ні
Механізм гойдання
відсутній
Гарантія, міс.
12
Виробник
Новий стиль
Країна походження
Україна
Теги товарів
Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .
Відгуки
Напишіть власний відгук
Залишати відгуки можуть лише зареєстровані користувачі. Будь ласка, зайдіть або зареєструйтеся
Мій кошик
Ваш кошик порожній.
Порівняння товарів
У Вас немає товарів для порівняння.
Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології
Ми використовуємо файли cookie для аналізу трафіку та покращення функціональних можливостей нашого сайту. Якщо ви не бажаєте щоб вказані дані опрацьовувались нами, ви завжди можете змінити налаштування cookie у своєму браузері або перестати користуватись цим сайтом. Продовжуючи використовувати цей сайт ви надаєте згоду на обробку файлів cookie.